PS4 nieuws en geruchten

Wat Sony wel en niet moet doen bij de PlayStation Meeting (video)

Wat Sony wel en niet moet doen bij de PlayStation Meeting (video)

19 februari

Een persconferentie, zoals we die woensdag kunnen verwachten, is een belangrijk moment voor een groot bedrijf als Sony. Sony kan met de onthulling van de PlayStation 4 flink wat punten scoren bij het publiek, maar kan spreekwoordelijk ook flink op de bek gaan. Gelukkig hebben we daarvoor GameTrailers, want zij vertellen wel even hoe het moet…

Ik denk dat deze, overigens erg grappige, kerel namens veel PlayStation fans spreek met de volgende tips voor Sony. Ze zegt hij dat Sony niet moet beginnen met een ellenlange intro voordat ze daadwerkelijk beginnen met het onthullen van de PlayStation 4. Daarnaast moet Sony dan weer wél een flink aantal PS4 games laten zien, omdat het succes van een console nu eenmaal valt of staat met het aanbod van games.

En andere duidelijke “don’t” is het tonen van PlayStation Move-achtige games. Degenen die hardcore genoeg zijn om de PlayStation Meeting live mee te kijken, hebben veel meer aan de ouderwetse games die gewoon met een PS4 controller gespeeld moet worden. En om te eindigen met een hele harde “do”: laat gewoon de PlayStation 4 zien! Er is geen grotere teleurstelling dan erachter te komen dat er voorlopig nog geen PlayStation 4 aankomt. En ik kan niet anders dan het daarmee eens zijn! :)

Dat is maar een kleine greep uit de do’s en don’ts die GameTrailers wil meegeven aan Sony voor de PlayStation Meeting morgen. Check hier de volledige video:

PlayStation Meeting

Bron: @GKBoris
Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *