PS4 nieuws en geruchten

Terugblik op de PS4 onthulling (video’s)

Terugblik op de PS4 onthulling (video’s)

21 februari

Vannacht was op het gebied van games toch wel een historisch moment. De vierde generatie PlayStation werd aangekondigd door Sony en het belooft een dijk van een console te worden! Met een handvol goede titels weet Sony de harten de aanwezigen en vele kijkers van de livestream te winnen. Niet opgebleven hiervoor? Geen nood en bekijk gewoon onderstaande video’s om de sfeer te proeven!

De kick-off van de PlayStation Meeting

Sony kan natuurlijk niet zomaar beginnen met praten. Er moet een mooie intro getoond worden die de PlayStation Meeting inluidt. En die was er! Met een mooie video blikken we op stijlvolle manier terug op wat er is geweest om vervolgens vooruit te kunnen blikken. Onderstaande video maakte ons helemaal warm voor wat er zou gaan komen!

Sony’s ondersteuning van ontwikkelaars

Het doel wat Sony heeft met de PlayStation 4 is een platform neer te zetten dat laagdrempelig is voor ontwikkelaars om PS4 games op uit te brengen. Door ontwikkelaars zelf te vragen wat ze willen, heeft Sony de harten gewonnen van velen van hun. Enthousiaste ontwikkelaars zijn natuurlijk een belangrijke basis om een nieuwe console op te bouwen. Bekijk hieronder de gedachtegang van Sony en de reactie van verschillende ontwikkelaars:

Korte samenvatting van wat we hebben gezien

In onderstaande video weet Sony precies goed samen te vatten hoe we de twee uur durende meeting overkwam. Het was een achtbaan van positieve gevoelens. Bekijk onderstaande video om het gevoel ook (weer) te ervaren:

Bekijk het hele event hier terug!

Mocht je niet genoeg hebben aan de kortere stukjes en uitleg hierboven? Pak dan een bak chips of popcorn erbij en bekijk hieronder het hele event terug. Het is de moeite waard! :)

PS4 aankondiging

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *