PS4 nieuws en geruchten

Power Unlimited analyseert Watch Dogs gameplay trailer (video)

Power Unlimited analyseert Watch Dogs gameplay trailer (video)

8 maart

Dat de Watch Dogs gameplay trailer tijdens de PlayStation Meeting hoge ogen heeft gegooid, dat is zeker. Er werd veel over gepraat. Over de gameplay, de graphics en wat er allemaal niet mogelijk zou gaan zijn. Zo’n gameplay demo vertelt veel, vaak veel meer dan de meeste mensen doorhebben. Bij Power Unlimited hebben ze dat maar al te goed door, wat de reden is dat ze de gameplay demo aan een grondige analyse hebben onderworpen.

De gameplay demo van Watch Dogs zag er geweldig uit. Kort erna kwamen er ook al wat details naar boven, welke al bevestigd werden door Ubisoft zelf. Denk hierbij aan de asynchrone multiplayer waar aan het eind van de video subtiel naar werd gehint. Maar de video vertelt ons nog veel meer. En vertrouw erop dat de hardcore gamers van Power Unlimited met de volgende analyse het onderste uit de kan weten te halen! :)

Watch Dogs

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

1 reactie

 1. Beste beheerder,

  Voor onze website http://www.pokemongofans.nl zijn wij opzoek naar link partners. Zou het mogelijk zijn om een backlink van u website naar onze website te krijgen?

  Als u hiervoor een backlink terug wilt, dan hoor ik graag hoe ik u mag plaatsen. Het is ook mogelijk om een link te krijgen op een andere website.

  Ik hoor graag van u.

  Groetjes,

  Jeroen
  Pokemongofans.nl

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *