PS4 nieuws en geruchten

Gamescom 2013: Alle PS4 trailers op een rij!

Gamescom 2013: Alle PS4 trailers op een rij!

26 augustus

Dit jaar was Gamescom drukker bezocht dan ooit tevoren! Met rijen van tot wel 5 uur om even een kwartiertje een game te spelen en rijen van een halve kilometer om überhaupt binnen te komen, was het voor de doorsnee bezoeker geen pretje. Maar dat was natuurlijk niet voor niets. Dit was namelijk dé kans voor niet-gamepers om eens te proeven van wat mooie nextgen games!

Voordat de beursvloer openging, waren er nog persconferenties, waaronder die van Sony zelf. In ruim anderhalf uur heeft Sony de PlayStation 4 nog maar eens goed op de kaart gezet met mooie aankondigingen van nog mooiere PS4 games. Om je een goed beeld te geven van wat de PS4 straks te wachten staat, heb ik alle PS4 video’s van Gamescom 2013 even voor je op een rij gezet:

Killzone Shadow Fall

Knack

N++

Helldivers

Watch Dogs

inFAMOUS: Second Son

Resogun

Rime

Shadow of the Beast

Volledige persconferentie van Sony

Heb je niet genoeg aan alleen trailers en wil je graag het hele verhaal van Sony horen? Dan kan je hieronder de volledige persconferentie (nogmaals) beleven:

Wat vind jij van de trailers? Kijk jij al uit naar 29 november? :)

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

1 reactie

  1. Be the psn gaming star

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *