PS4 nieuws en geruchten

Mogelijke PS4 game Cyberpunk 2077 krijgt teaser (video)

Mogelijke PS4 game Cyberpunk 2077 krijgt teaser (video)

11 januari

De PlayStation 4 is nog niet eens aangekondigd of er wordt al grondig gespeculeerd over mogelijke PS4 games die we te zien gaan krijgen. Vooral als we het hebben over veelbelovende games die een release gepland hebben over enkele jaren. Daar is Cyberpunk er eentje van. En om ons nu alvast lekker te maken, hebben ze een zeer indrukwekkende teaser uitgebracht…

De trailer toont een sfeertje in de stijl van Bladerunner. Een donkere futuristische setting waarbij een mogelijke cyborg of menselijke robot het doelwit is van de politie. Tussen de lijken van ogenschijnlijk haar meest recente slachtoffers wordt ze onder vuur genomen door de lange arm. Kogels lijken haar echter niet veel te doen.

Dit is zonder twijfel een game om naar uit te kijken. Als de uiteindelijke versie dezelfde graad van afwerking bevat als deze teaser, dan hebben we ongetwijfeld over een topgame! En gezien CD Project Red, de ontwikkelaar van de game en tevens bekend van games als The Witcher, de game pas gepland heeft voor een release in 2015, hebben ze nog genoeg tijd om te leveren wat ze met deze trailer beloven.

Kijk en geniet zelf:

Cyberpunk 2077

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *