PS4 nieuws en geruchten

Witcher 3: Wild Hunt bevestigd voor PS4 release in 2014

Witcher 3: Wild Hunt bevestigd voor PS4 release in 2014

23 februari

De geruchten gingen al eerder dat Witcher 3: Wild Hunt een release zou krijgen op de PlayStation 4. Nu de PlayStation Meeting achter de rug is, kan ontwikkelaar CD Projekt RED eindelijk tegenover de fans bevestigen dat Wither 3 inderdaad een PS4 release zal krijgen!

Witcher 3: Wild Hunt is, zoals de naam zegt, het derde deel in de Witcher reeks. Deel drie zal een enorme stap voorwaarts maken met de mogelijkheden die high end PC’s, en nu ook de PlayStation 4, bieden aan ontwikkelaars. CD Projekt RED kreeg van Sony al erg vroeg toegang tot een PS4 dev kit, wat ervoor heeft gezorgd dat de game een release krijgt op de PS4. CD Projekt RED is vooral blij met de PS4 specificaties, die het mogelijk maken om de eigen engine REDengine 3 te laten draaien.

Tot slot geeft CD Projekt RED nog aan dat Witcher 3: Wild Hunt in 2014 zal verschijnen. Hieruit kunnen we dus opmaken dat de game geen launch titel zal zijn. Dat maakt verder ook niet uit. Als de game maar zijn belofte waar maakt, toch?

The Witcher 3

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *