PS4 nieuws en geruchten

Watch Dogs lead designer gestopt bij Ubisoft

Watch Dogs lead designer gestopt bij Ubisoft

8 maart

De meesten van ons waren aardig onder de indruk van de beelden van Watch Dogs die we te zien kregen tijdens de PlayStation 4 aankondiging op 20 februari. Jamie Keen, die als lead designer van het project voor een groot deel verantwoordelijk was voor de kwaliteit van Watch Dogs, is echter nog vóór de release opgestapt bij Ubisoft.

Dat is nog niet alles. Hij verruilt zijn belangrijke plek bij Ubisoft niet voor zomaar een nieuwe job. Hij heeft namelijk een nieuwe werkplek gevonden bij Electronic Arts, waar hij samen met Criterion Studios gaat werken aan een nieuw deel in de Need for Speed reeks. Yep, iets totaal anders dus. :)

Gelukkig is Watch Dogs in productie bij Ubisoft en wordt er ongetwijfeld voor goede vervanging gezorgd. De basis ligt er in ieder geval en deze is niet mis. Het zou denk ik lastig worden om Watch Dogs in stadium nog flink te verkloten. Maar goed, laten we hopen dat het helemaal goed komt en dat we met de PS4 release ons meteen kunnen vastbijten in dit pareltje! :)

Watch Dogs

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *