PS4 nieuws en geruchten

Thief bevestigd voor PlayStation 4! (video + screens)

Thief bevestigd voor PlayStation 4! (video + screens)

5 maart

Er gingen al eerder geruchten dat het volgende deel in de Thief reeks binnenkort aangekondigd zou worden voor de PlayStation 4. Dit is nu door GameInformer bevestigd. Het magazine heeft een exclusieve onthulling op de cover van de apriluitgave en ook exclusieve details om te delen.

Geen Thief 4 dus? Nee, Square-Enix heeft ervoor gekozen om een reboot te doen van de originele serie. De game zal echter wel trouw blijven aan diens roots. Het is dus niet simpelweg een nieuwe adventure game met dezelfde naam.

Thief draait wederom om Garrett, wie het maar niet kan laten om alles wat los en vast zit te stelen. Dit wordt hem echter niet gemakkelijk gemaakt. De stad, bekend als The City, wordt onderdrukt door The Baron. Om te overleven moet Garrett goed zijn omgeving (leren) kennen en creatief omgaan met de mogelijkheden om te ontsnappen.

Thief staat geland voor een release in 2014 voor momenteel PlayStation 4 en PC. Daarbij is ook bevestigd dat de game ook naar andere next-gen consoles zal komen, waar ik eigenlijk alleen de Xbox 720 (of hoe die ook gaat heten) bij kan bedenken.

Veel meer details zijn er op dit moment nog niet bekend. Wel zal GameInformer de komende periode met meer nieuws komen op hun site. Voor nu hebben ze een korte video geplaatst en waren er ook al eerder screens uitgelekt. Enjoy!

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *