PS4 nieuws en geruchten

The Walking Dead 2 komt naar PlayStation 4

The Walking Dead 2 komt naar PlayStation 4

8 maart

De populaire TV serie The Walking Dead heeft ook een gelijknamige game op de PlayStation 3, gebaseerd op het eerste seizoen van de serie. De game, die enkel via PSN gereleased was, zal ook een tweede deel krijgen, welke naast de PS3 ook een PS4 release zal krijgen!

The Walking Dead op de PlayStation 3 werd door de fans van de TV serie zeer positief onthaald. De game kreeg ook hoge waarderingen in game charts als Beste PSN-game 2012. Dit belooft dus veel goeds voor het volgende deel in de reeks, welke voort gaat borduren op het eerste deel. Niet alleen gaat het verhaal natuurlijk gewoon verder, maar zullen de elementen in The Walking Dead 2 beïnvloed worden door de keuzes die je in het eerste deel hebt gemaakt.

Hoe zit dat dan precies met je savegames, die niet over te zetten waren naar de PlayStation 4? Dit zou volgens de laatste berichten niet mogelijk zijn. Dat is een goede vraag, waar zelfs Kevin Boyle, executive producer van The Walking Dead, nog geen antwoord op heeft. Hij zegt zelf goede contacten te hebben met de mensen van Sony en hoopt dus op een goede oplossing, waar uiteindelijk de gamer het beste uit moet komen.

Een release date van The Walking Dead is nog niet concreet gemaakt. Wel was er wat verwarring over een mogelijke release in de herfst van 2014, maar dit is door Telltale, de ontwikkelaar van de game, gecorrigeerd naar een release in de herfst van 2013. Dit zou dus nog voor de PS4 release zijn. Maakt niet uit. Je kan wachten, de game twee keer spelen of deze helemaal laten liggen. De keuze is aan jou. :)

The Walking Dead

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *