PS4 nieuws en geruchten

Sony zelfverzekerd van sterke launch line-up PS4 games

Sony zelfverzekerd van sterke launch line-up PS4 games

1 maart

Tijdens de PlayStation Meeting zagen we één gezicht regelmatig langskomen, namelijk die van Michael Denny. Als Senior Vice President kan je wel stellen dat je aardig op de hoogte bent van zaken rondom PlayStation 4. Zo ook de launch games die voor de PS4 gepland staan. En als we Denny moeten geloven, gaat dit de sterkste launch line-up ooit zijn voor een PlayStation release!

Natuurlijk heeft Sony een goede ondersteuning van verschillende first party ontwikkelaars, zoals Evolution Studios (bekend van MotorStorm) en Guerilla Games van de Killzone reeks. Daarnaast noemt Denny ook specifiek de third party ontwikkelaars die een flinke bijdrage leveren aan de PS4 games die bij de release van de console beschikbaar zullen gaan zijn.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Watch Dogs van Ubisoft, wat enorm hoge verwachtingen heeft gecreëerd met hun gameplay demo. Daarnaast zal Ubisoft niet de enige zijn die launch games zal uitbrengen tijdens de PS4 release. Denny verzekert ons gamers dat er de komende maanden nog genoeg nieuwe PS4 games aangekondigd zullen worden die beschikbaar zullen zijn tijdens de PS4 launch. Wellicht dat we meer nieuws te horen krijgen tijdens de E3 in juni. Misschien ook wel eerder. Wie zal het zeggen? Sony, blijkbaar… :)

Michael Denny

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *