PS4 nieuws en geruchten

Sony ads steken de draak met Xbox

Sony ads steken de draak met Xbox

15 februari

Het is duidelijk dat Sony iets groots gaat aankondigen volgende week woensdag tijdens de PlayStation Meeting. Ze zijn zelfs zo zelfverzekerd dat ze het nodig vonden om een beetje de draak te steken met Sony’s grote concurrent Microsoft, en dan natuurlijk met name met de Xbox 360. Dit doen ze in de vorm van subtiele advertenties via Google.

Zo zijn er twee advertenties gespot door gebruikers van het Neogaf forum. De eerste heeft als inhoud “Jump out. PlayStation changes gaming 2/20”. Deze richt zicht natuurlijk regelrecht op alle Xbox 360 gebruikers, waarvan “Jump In” de slogan is.

PlayStation ad

De andere advertentie die gespot was, richt zich wederom op Xbox 360 en wellicht ook Wii (Fit) gebruikers en dan vooral degene die enkel fitness spelletjes doen. Volgens Sony is dat niet wat games zouden moeten zijn. Met de tekst “Yoga isn’t gaming. See what PlayStation’s got 2/20”:

PlayStation ad

Het is duidelijk dat Sony stevig in de schoenen staat voor de onthulling van de PlayStation 4 op 20 februari. Persoonlijk vind ik het wel mooi om te zien. Houdt beide partijen wel scherp. :)

PlayStation vs. Xbox 360

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *