PS4 nieuws en geruchten

Sony: “PS3 stopt niet na PS4 release”

Sony: “PS3 stopt niet na PS4 release”

9 februari

Iedereen die een beetje van fan is van PlayStation is de laatste weken enorm in de ban van de PlayStation 4 en de mogelijke aankondiging van de console op 20 februari. Zo erg zelfs, dat we onze trouwe PlayStation 3 bijna zouden vergeten. Gelukkig is Sony dat zeker niet. Want hoe het ook loopt met de PS4 release, Sony is voorlopig nog niet klaar met de PS3!

Laten we er even van uit gaan dat de PlayStation 4 binnen nu en een jaar uitkomt in Nederland. Dan zou de PlayStation 3 alweer zo’n zeven jaar oud zijn. Voordat de PS3 daadwerkelijk uitkwam had Sony gezegd dat de PS3 tien jaar mee zou moeten gaan. Destijds klonk dit erg onwaarschijnlijk. Maar als je beseft dat de PS2 eigenlijk maar vijf jaar mee zou gaan en het toch uiteindelijk 13 jaar heeft volgehouden voordat de productie werd gestopt, geeft dat misschien toch nog hoop dat de ook de PlayStation 3 een goede plek blijft behouden in de strategie van Sony.

Sony’s eigen CFO Masuro Kato geeft aan dat de PS3 nog steeds winstgevend is en dat de verwachtingen van PlayStation consoles, als één van de weinige producten bij Sony, niet omlaag zijn bijgesteld. Dit bewijst van een groot vertrouwen in de console. Daar komt bij dat er dit jaar enkele knallers gepland staan voor de PS3, waaronder The Last Of Us en God of War: Ascension.

Kortom, kan je niet wachten totdat de PS4 release? Grijp dan even terug naar je PS3 (als je die hebt natuurlijk) en geniet van wat er nog komen gaat. Schrijf de PS3 voorlopig nog niet af! :)

PlayStation 3 Super Slim

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *