PS4 nieuws en geruchten

Sony patenteert mogelijk PlayStation 4 controller

Patenten zijn leuk om geruchten mee te starten. Het feit dat de meeste patenten gewoon vrij te verkrijgen zijn, is genoeg reden voor velen om er eens lekker tussen te neuzen. En eens in de zoveel tijd duikt er een patent op welke interessant genoeg is om met de rest van internet te delen. Zo ook dit paten dat Sony heeft aangevraagd (en gekregen) waarin mogelijkheden worden getoond van een nieuwe PlayStation controller.

Deze controller combineert de DualShock controller die we al kennen met de mogelijkheden van de PlayStation Move. In het paten zie je bijvoorbeeld afbeeldingen van de controller met daarop twee bollen die verdacht veel lijken op de bollen van de Move Controller. Dat is nog niet het enige. De controller is los te koppelen in twee stukken, elk met een eigen bol. Wellicht hebben het hier over de mogelijke PlayStation 4 controller!

Het paten is erg uitgebreid en nee, ik heb niet alles doorgelezen. Dat mogen jullie zelf doen. Of dit echt de nieuwe PS4 controller is, zullen we uiteindelijk moeten ondervinden. Wellicht is Sony wat mogelijkheden voor de toekomst aan het vastleggen zonder dat ze nu nog concrete plannen ermee hebben.

Wat ik er zelf van moet vinden, weet ik niet precies. Wel weet ik dat het er een beetje vreemd uitziet.. :)

PS4 controller

PS4 controller

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *