PS4 nieuws en geruchten

Sniper Elite 3 aangekondigd voor PS4 release

Sniper Elite 3 aangekondigd voor PS4 release

9 april

Er is weer een nieuwe PS4 game toegevoegd aan de PS4 release lijst, namelijk Sniper Elite 3! Deze game, uitgegeven door 505 games, is een vervolg op de redelijk succesvolle game Sniper Elite V2, welke in 2012 uit was gekomen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Nog veel details zijn er nog niet bekend over Sniper Elite 3. Wel is aangekondigd dat de game ergens in de loop van 2014 zou beschikbaar zou moeten zijn voor zowel de PlayStation 4 als de trouwe PS3 (wellicht ook weer voor de overige apparaten).

Logischerwijs zal je in Sniper Elite 3 weer achter het sluipgeweer kruipen. Deze keer echter niet om net als in het tweede deel een stel nazi’s de kogels door de kop kan jagen. Gezien het logo (zie onder) zou de game zich dit keer afspelen in het warme Afrika! Dit allemaal natuurlijk met graphics die een flinke update hebben gekregen sinds het vorige deel. Wie wil dat nou niet? :)

Sniper Elite 3 logo

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

1 reactie

  1. Funny quotes which will make you laugh and also you will keep on sharing with your friends and family.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *