PS4 nieuws en geruchten

Racestuur voor PS4 aangekondigd!

Racestuur voor PS4 aangekondigd!

27 augustus

Alle racegame fans die liever achter een stuur dan een controller zitten: goed nieuws! Thrustmaster heeft zijn eerste officiële PlayStation 4 racestuur onthuld. Vanaf de launch van de PS4 zal deze in de winkel liggen, dus Driveclub kun je vanaf het begin hands-on spelen.

Het stuur heeft alle functies die de DUALSHOCK 4 controller ook heeft. Het bevat dus ook een ‘share-’, ‘options-’ en ‘PS-’ knop.  Je krijgt er een apart gas- en remstelletje bij. Echter heeft de set geen versnellingskoppeling of haptische terugkoppeling, dus als je voor realistisch racen gaat, kun je misschien beter even wachten totdat er nieuwere sturen ontwikkeld worden.

Het is bekend gemaakt dat het stuur de Thrustmaster T80 Drive Club Edition gaat heten, en voor €99,99 te koop zal zijn. Een kleine aantekening is wel dat Evolution Studios eerder heeft gezegd dat Driveclub de meeste racesturen ondersteunt. Als je dus beschikt over een goed werkend racestuur voor je PS3, is de kans groot dat deze het gewoon doet.

Dit racestuur is slechts een voorbeeld van het aantal accessoires die speciaal voor de PS4 ontwikkeld zijn. Bij de launch kun je ook een PS4 camera en een PS4 chat headset kopen. De ‘oude’ headsets van de PS3 werken gelukkig ook nog gewoon op de nieuwe console.

1377181730_376854

Merèll

Over Merèll  

Professionele danseres, voornamelijk te vinden in theaters. Werkt soms bij als verpleegkundige. Part-time game(ste)r. Full-time nier-/dialysepatiënte.

2 reacties

  1. I am so big fan of your posts , Your blogs are very informative, Thanks for sharing

  2. Family quotes as family is the most important in ones life. This is the collection which you will surely share with your family members.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *