PS4 nieuws en geruchten

Quantic Dreams CEO aanwezig in New York

Quantic Dreams CEO aanwezig in New York

19 februari

Met de PlayStation Meeting vlak voor de deur, wordt elke hint die met Sony of PlayStation te maken kan hebben (hoe klein deze ook kan zijn) opgepakt. Zo viel het een neoGAF gebruiker op dat Quantic Dreams’ CEO Guillaume de Fondaumière twitterde dat hij aangekomen was in New York. En dat kan eigenlijk maar één ding betekenen: Quantic Dream is aanwezig op Sony’s PlayStation event!

Dat is dan eigenlijk ook meteen het enige wat zeker is, dat Quantic Dream aanwezig zal zijn. Maar laten we er even van uitgaan dat ze daar niet voor niets zijn. Het lijkt me sterk dat ze nog een keer gaan benadrukken dat Beyond: Two Souls een dijk van een game gaat worden. Daar zijn we namelijk al van overtuigd. De kans is groot dat ze ook wat nieuws te vertellen hebben. En dat kan eigenlijk allemaal maar te betekenen hebben dat ze in een onthulling een nieuwe PS4 game laten zien!

Dat is nog niet het enige. Enige tijd geleden heeft Quantic Dream een technische demo getoond van Kara. Deze werd erg goed ontvangen. Dezelfde video is echter opnieuw geüpload naar het YouTube kanaal van PlayStation. Dit zou kunnen betekenen dat ze weer gaan verwijzen naar deze video. Tot slot was er natuurlijk al het gerucht dat een nieuwe game van Quantic Dream Singularity zou gaan heten, vanwege een geregistreerd domein.

Gelukkig is het morgen al tijd en worden we hopelijk verlost van al deze onzekerheid, wanneer er antwoorden gegeven wordt op hopelijk de meeste vragen die we hebben! Mocht je de technische demo van Kara hebben gemist, bij dezen:

Quantic Dream

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *