PS4 nieuws en geruchten

PS4 speelbaar op verschillende game events dit jaar

PS4 speelbaar op verschillende game events dit jaar

26 februari

Zoals de meesten die dit lezen kan ik niet wachten tot ik eindelijk een PlayStation 4 thuis heb staan en veel PS4 games te spelen. Voor een aantal gelukkigen onder jullie, is het misschien mogelijk om nog vóór de PS4 release de console al eens flink aan de tand te voelen. De PS4 zal namelijk op verschillende game events speelbaar zijn!

Dit maakte Jack Tretton bekend in een interview. Positief nieuws, want dat betekent dat op een aantal momenten dit jaar aardig wat impressies kunnen nalezen van verschillende game websites. Als we maar een paar events kunnen opnoemen, zal de PS4 in ieder geval aanwezig zijn op de E3 in juni, de Tokyo Game Show in september en wellicht ook op GamesCon in augustus.

Verwacht namelijk maar uitgebreide hand-ons, die ik voor jullie zal verzamelen en samenvatten hier op PS4blog.nl. Misschien dat we op zo’n event ook voor het eerst de PlayStation 4 zelf kunnen aanschouwen? Het zou een leuke verassing zijn, Sony! :)

E3

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *