PS4 nieuws en geruchten

Sony: “PS4 games worden niet duurder dan 60 dollar”

Sony: “PS4 games worden niet duurder dan 60 dollar”

23 februari

Gamen als een hobby is niet goedkoop. Vooral niet als je zoals ik vaak niet kan wachten tot een goede game een keer in de uitverkoop is. Gelukkig heeft de baas van SCEA Jack Tretton goede hoop voor hoeveel PS4 games gaan kosten. Volgens hem zal de maximale prijs ongeveer op 60 dollar komen te liggen.

Tretton geeft aan dat de PlayStation 4 ook open staat voor free to play games, maar dat overige PS4 games qua prijs ongeveer tussen de 99 cent een 60 dollar komen te liggen. Tevens verwacht hij niet veel concurrentie uit de hoek van de smartphones en tablets. Echte gamers vinden het niet erg om wat meer te betalen voor een console en games, wanneer deze een diepe ervaring bieden.

Natuurlijk is dit slechts een uitspraak uit eigen verwachten en kan het alsnog zo zijn dat enkele PS4 games voor veel meer dan 60 dollar, wat in Europa waarschijnlijk gewoon 60 euro zal worden, zullen worden. Echter verwacht Tretton dat de ontwikkelkosten aanzienlijk minder zijn vanwege de laagdrempelige architectuur die de PS4 bezit. Laten we hopen dat hij gelijk heeft…

Jack Tretton

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *