PS4 nieuws en geruchten

PS4 bundels bevestigd door Amazon

PS4 bundels bevestigd door Amazon

30 augustus

Of het echt een vergissing is of een geplande “lek”, dat maakt ons eigenlijk helemaal niet uit. Het mooie is dat Amazon in Frankrijk min of meer heeft bevestigd dat er PS4 bundels gaan komen! Deze staan namelijk al op de website genoemd met een levertijd van “binnenkort beschikbaar”. Helaas dus niet meteen de bevestiging dat deze bij de PS4 release op 29 beschikbaar zullen zijn.

De website noemt twee verschillende bundels: eentje gecombineerd met Killzone Shadow Fall en de andere met Watch Dogs. Beide zijn natuurlijk hele interessante launchgames en voor elke bundel zal er dus ook wel geïnteresseerd publiek zijn. In de rest van het pakket zit echter wel een groot verschil:

Killzone Shadow Fall PS4 bundel

 • PlayStation 4 500 GB
 • 2x DualShock 4 PS4 controller
 • PlayStation Eye PS4 camera
 • Killzone Shadow Fall
 • Prijs: 499,99 euro

Mooie deal toch? Voor 100 euro extra heb je een topgame, een extra controller én ook nog de camera te pakken! De totale waarde van deze extra’s loopt toch alweer op tot zo’n 160-180 euro (afhangend van hoeveel de items per stuk gaan kosten), dus je wint er sowieso ongeveer 60 euro op! De Watch Dogs PS4 bundel ziet er iets minder aantrekkelijk uit, maar is toch nog een besparing als je van plan was beiden te halen:

Watch Dogs PS4 bundel

 • PlayStation 4 500 GB
 • DualShock 4 PS4 controller
 • Watch Dogs
 • Prijs: 439,98 euro

Deze laatstgenoemde bevat geen foto van de bundeldoos, dus in dit geval kan het ook gewoon een door Amazon verzonnen bundel zijn om klanten aan te trekken. Hoe dan ook, de consument profiteert en dat is het belangrijkste! Nu maar hopen dat deze bundels ook Nederland zullen aandoen en dat ze beschikbaar zijn met de PS4 release op 29 november! :)

Killzone PS4 bundel

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

5 reacties

 1. Christaan /

  Sorry dat ik het hier moet vragen maar ik kan het nergens anders vinden.

  Ik heb op 16 oktober een ps4 op de Duitse Amazon bestelt. Er stond dat de ps4 nog leverbaar was voor 29 november, maar is dat ook werkelijk zo? Kwam net iets tegen dat alle ps4’s op Amazon zijn uitverkocht. Maar geld dan ook voor de Duitse Amazon?

  Alvast bedankt

  Christiaan van Slooten

  • Marcel /

   Yo Christiaan,

   Bei Amazon.de is het zo dat indien je je PS4 pre order geplaatst had voor 1 oktober,dus t/m 30-9-2013, je gegarandeerd een PS4 console bij de release zou ontvangen. Helaas wordt iedere Pre order van na 30-9 pas bij de tweede levering (rond 13-12) uitgeleverd. In ieder geval zul je waarschijnlijk voor kerst in ’t bezit zijn van een PS4.
   Zelf heb ik mijn release-date PS4 pre order een tijdje terug bij Amazon omgezet naar een KZ4 Bundle. Deze Bundle blijkt vandaag in Duitsland 2 weken uitgesteld te zijn, dit in tegenstelling tot UK. Bij Amazon UK zal de bundle wel al op 29-11 uitgeleverd worden :(
   Best balen, dat verplicht geduld moeten hebben, maar dan heb je ook wat.

   Groet Marcel Housen

 2. Hello, I’m sending you this message to ask if I can buy and post an article on your website. Below is some information:
  – article will be written by us and will be original;
  – we do the article , so that it is relevant to your site theme;
  – article will contain a link to a gambling site , and a picture;
  – if you give us an good offer we can do a long partnership ;
  Thank you for reading the message, have a good day and I look response !

 3. Conheça o ps4 blog: tudo sobre playstation 4. Obrigado por me deixar comentar! :D

 4. This is some time ago but you have a very nice website, my friend.

  Free PSN Codes Working

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *