PS4 nieuws en geruchten

Prijs uitgereikt aan 10-jarige voor sparen voor zijn PS4

Prijs uitgereikt aan 10-jarige voor sparen voor zijn PS4

27 augustus

We leven er allemaal naartoe; 29 november gaat de PlayStation 4 eindelijk uitkomen in Nederland. We weten ook al dat de console €399,- gaat kosten. Gelukkig geeft ons dat ruim de tijd om te sparen. Dat dacht de 10-jarige Anthony Sanders uit Pennsylvania ook. Door zelfgemaakte limonade te verkopen, hoopte hij genoeg geld bij elkaar te krijgen om een PS4 te kunnen kopen. Een oudere jongen heeft hem daarvan beroofd door hem te bedreigen met een BB gun.

Anthony heeft zich door het voorval niet uit het veld laten staan. De volgende dag stond hij weer op zijn vaste plaats limonade te verkopen. Volgens zijn vader is hij niet al zijn spaargeld kwijtgeraakt; hij had al een paar honderd gespaard en had slechts dertig dollar in het geldkistje zitten op het moment van ‘de overval’.

De overvaller is opgespoord door andere kinderen uit de buurt en wordt door de politie vervolgd. Hij had gedreigd om de jongen dood te schieten, als hij het geld niet zou overhandigen. Er ontstond een worsteling, waarbij de overvaller de limonadekraam vernielde, het geldkistje afpakte en ermee wegrende. Anthony heeft van The School of Business een prijs gekregen voor Jong Aankomend Ondernemer, voor zijn initiatief en doorzettingsvermogen.

watch-dogs-quick-cashDit voorval heeft een keten aan reacties uitgelokt, waarin geweldadige games (weer) worden aangewezen als aanzetter tot dergelijke acties. Daarom hebben we zelf het initiatief genomen om eens te kijken naar de aangekondige games voor de PS4, voor inspiratie om andere manieren om geld te verdienen te bedenken, zonder dat er wapens aan te pas hoeven te komen:

 1. Je hackt de bankrekening van een willekeurig iemand (Watch Dogs).
 2. Je gaat een bos/veld/kerker in en verslaat daar monsters die toevallig geld op zak blijken te hebben (Final Fantasy XV).
 3. Doe mee aan (illegale straat)races (Driveclub  en Need For Speed: Rivals).
 4. Zoek goed op de grond en in vuilniscontainers naar rondslingerende munten (The Elder Scrolls Online).
 5. Ga op speurtocht en los klusjes op voor anderen (Dragon Age: Inquisition).

Mocht je jezelf niet kunnen vinden in bovenstaande opties, dan ziet er niets anders op dan een studentelening aan te vragen of de overwaarde op een hypotheek op te nemen  wat meer te gaan werken. Het schijnt namelijk erg lastig te zijn om aan een PS4 te komen in de gevangenis…

Merèll

Over Merèll  

Professionele danseres, voornamelijk te vinden in theaters. Werkt soms bij als verpleegkundige. Part-time game(ste)r. Full-time nier-/dialysepatiënte.

6 reacties

 1. You’ve hit the ball out the park! Inbridecle!

 2. Super tips, utk blog baru jgn terpaku pd reset KW dan jk ingin nembak kw usahakan yg long tail kw low competitive dgn kuantitas posting yg bnyk.

 3. I have heard good and not so good webinars in terms of marketing a product, seminar or service. It seems to me that if you are selling consulting services then you want to deliver real information, not just back and forth banter between facilitators until you can make your pitch. Why would someone want to buy services if the webinar is fluff? I have hung up on a number of webinars in the middle for that very reason.

 4. Yes Mansuetude has really verbally explored what I couldn’t. Camilla they are incredibly evoative works. I have been looking at your blog now for a few months, and only now, because of these images, feel compelled to contact you. I am in Australia, but am very curious…. is the diptych for sale? Can I enquire? Love brydie

 5. The best psn gaming console

 6. The best psn gaming console..

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *