PS4 nieuws en geruchten

Nieuwe Killzone: Shadow Fall trailer vertelt het verhaal (video)

Nieuwe Killzone: Shadow Fall trailer vertelt het verhaal (video)

2 maart

Wie de PlayStation Meeting live heeft gevolgd, of deze in de afgelopen week nog een keer heeft teruggekeken, heeft vast wel lopen kwijlen tijdens de live demo van Killzone: Shadow Fall. Toen werden al wat details vrijgegeven over het verhaal. Nu heeft Sony een nieuwe trailer uitgebracht waarin dit verhaal nog eens met de reeds bekende beelden verteld wordt.

Zoals elke Killzone game gaat het wederom om de strijd tussen de Vektans en de Helghast. Killzone: Shadow Fall begint echter in een periode van rust, gezien al enkele jaren de strijd niet meer bezig is. Op één planeet leven de Vektans en de Helghast met een muur ertussen in “vrede” samen. Hoe deze situatie tot stand is gekomen, daar zijn de Helghast het dan weer niet mee eens en wederom openen ze de aanval op de Vektans.

De trailer toont weliswaar geen nieuwe gameplay beelden van Killzone: Shadow Fall, maar brengt toch wat meer diepte in het verhaal van de game dan wat we tot nu toe hebben mogen ervaren. Zie hieronder:

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *