PS4 nieuws en geruchten

Nieuwe foto PS4 controller uitgelekt

Nieuwe foto PS4 controller uitgelekt

15 februari

Gisteren zagen we al een foto van wat mogelijk een PS4 controller is. In deze foto waren al enkele details te zien van wat er allemaal nieuws is aan de controller. En hoewel het wellicht “slechts” een prototype of devkit model is, geeft het een goed beeld van wat we kunnen verwachten volgende week. Vandaag is er echter nóg een foto uitgelekt. Deze foto toont net iets meer details.

De foto, welke ik hieronder heb gedeeld, toont de PS4 controller uit een iets andere hoek waardoor je meer uit de afbeelding kunt halen. Zo had ik gisteren al verteld van het touch pad op de voorkant en de geïntegreerde speaker. Maar zo vallen me op deze foto nog een paar dingen op. Zo zien we aan de linker- en rechterkant van het touch pad twee knoppen. Dit kunnen simpelweg de Start en Select knoppen zijn, maar het zou ook kunnen zijn dat het de beruchte Share button gaat zijn.

Tenslotte nog een nieuw detail die we hier mooi kunnen zien, namelijk de koptelefoonaansluiting onder op de controller. Deze was in de foto van gisteren nog niet heel goed te zien. Verder nog een detail wat nog niet duidelijk. Kijken we hier nu naar een touch pad of een touch screen die simpelweg uitgeschakeld is? Tijd zal het leren. Gelukkig duurt het nog maar vijf dagen tot het 20 februari is… :)

PS4 controller

Tenslotte wilde ik ook graag de volgende nog even met jullie delen. Onderstaande afbeelding, welke ik vond via PSX-Sense. Het toont een mock up van een PS4 controller. Eentje die aan in feite alle specificaties voldoet die de uitgelekte foto’s doen vermoeden (op de minijack aansluiting na vanwege de hoek van waar de mock up gemaakt is). Persoonlijk vind ik dit de meest geloofwaardige mock up van een PS4 controller die ik tot nu toe heb gezien:

PS4 controller

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *