PS4 nieuws en geruchten

Naughty Dog is klaar voor de PlayStation 4

Naughty Dog is klaar voor de PlayStation 4

18 februari

Als we kijken naar goede PS3 games, zal ongetwijfeld de Uncharted reeks erg snel naar boven komen. Ontwikkelaar Naughty Dog mag dan wel een sterk staaltje hebben neergezet met Nathan Drake in de hoofdrol, het schijnt dat de overgang van PlayStation 2 naar PlayStation 3 alles behalve vlekkeloos ging…

Eigenaren Evan Wells en Christophe Balestra blikken terug naar de overgang en kijken vooruit naar Sony’s nieuwe console. Naar eigen zeggen hebben ze een aantal “stomme fouten” gemaakt. Ze steken de handen hierbij wel vooral in eigen boezem, waarbij ze dus zeggen dat het niet aan Sony en de PlayStation 3 lag. Ze moesten op een andere manier ontwikkelen, wat in het begin dus zorgde voor verkeerde effecten zoals schaduwen die verkeerde kleuren hadden.

Naughty Dog is nu bij het ontwikkelen vooral bezig met het bouwen van veel te zware games voor de PlayStation 3, waarna ze ervoor zorgen dat het beter speelbaar wordt zonder dat je te veel van de gameplay of graphics inlevert. Om die reden hebben ze het gevoel helemaal klaar te zijn voor de PlayStation 4, wat voor ons natuurlijk allemaal positieve dingen op kan leveren.

De studio is op dit moment opgedeeld in twee teams. Van één van de twee teams weten we dat ze hard bezig zijn om The Last Of Us klaar te stomen voor een PS3 release in juni. Maar dat houdt dus ook in dat Naughty Dog in het diepste geheim bezig is met een tweede game. En gezien hier nog helemaal niets over naar buiten is gebracht, is de kans groot dat we het hebben over Naughty Dog’s eerste PS4 game! Of dit Uncharted 4 gaat zijn of een hele nieuwe franchise (Naughty Dog wisselde per PlayStation console naar een nieuwe franchise), daar gaan we hopelijk zeer binnenkort achterkomen!

Naughty Dog

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *