PS4 nieuws en geruchten

Microsoft: “PS4 onthulling zal weinig aandacht krijgen”

Microsoft: “PS4 onthulling zal weinig aandacht krijgen”

14 februari

Ik, met veel anderen, wacht met smart op de PlayStation Meeting op 20 februari wanneer hoogstwaarschijnlijk de PlayStation 4 onthuld gaat worden. En hoewel Microsoft’s Jon Grimes wel van mening is dat Sony een belangrijke rol gaat spelen in de game industrie, zal het overgrote deel van de mensen in het Verenigd Koninkrijk niets mee krijgt van de PS4 onthulling.

Voor een groot deel zal Grimes zeker wel gelijk hebben. Er zal altijd een flinke groep mensen zijn die zich helemaal niet interesseert in console games. Verder zegt hij erover dat Microsoft zich heel erg op het nu focust door zich te richten op de consument die nu in staat is om te kopen. Hiermee refereert hij naar een mogelijke fout die Sony kan maken door te ver vooruit te kijken en te vergeten wat er in de nabije toekomst gebeurt. Dat terwijl Grimes wel van mening is dat de PlayStation Meeting een belangrijk even zal worden voor Sony.

Wat Microsoft betreft beseft hij ook wel dat ze met wat Xbox nu heeft het niet nog tien jaar vol gaan houden. Dat ze bezig zijn met de volgende generatie lijkt me dan ook wel duidelijk. Om eerlijk te zijn kan ik me daar niet al te veel zorgen maken. Laten we ons maar lekker op 20 februari richten… :)

PlayStation

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *