PS4 nieuws en geruchten

Killzone: Shadow Fall bevestigd als PS4 launch game!

Killzone: Shadow Fall bevestigd als PS4 launch game!

21 februari

Met de eerste game die tijdens het PlayStation event ter sprake kwam, had Sony meteen een knaller te pakken. Guerilla’s Steven ter Heide nam het podium over bracht ons Killzone: Shadow Fall!

De nieuwe Killzone werd aangekondigd met een intro trailer, waarna de PS4 controller werd opgepakt en de game live gespeeld werd. De indrukwekkende graphics waren slechts een klein onderdeel van wat we zagen. We proefden de sfeer en de paniek die heerste. Er werd een echte omgeving gecreëerd.

Killzone: Shadow Fall speelt zich of in de nabije toekomst, zo’n 30 jaar na de gebeurtenissen van Killzone 3. De twee verschillende bevolkingsgroepen, de Helghast en de Vektans, leven vrijwel naast elkaar, enkel gescheiden door een muur. Dit betekent alles behalve vrede, want de spanning is om te snijden. Na een aanslag van de Helghast breekt de hel weer los en is het aan jou om orde op zaken te stellen.

Veel details zijn er nog niet bekend. Wel een trailer. Dus bij dezen:

Killzone: Shadow Fall is een launch titel!

Alsof de aankondiging nog niet genoeg was, wist Steven ter Heide ons nog een keer te verbazen door te bevestigen dat Killzone: Shadow Fall een PS4 launch game is! Hieronder de tweet die het bevestigde:

Killzone Shadow Fall

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *