PS4 nieuws en geruchten

inFAMOUS: Second Son bevestigd voor PS4 (video)

inFAMOUS: Second Son bevestigd voor PS4 (video)

21 februari

Ook Sucker Punch was aanwezig bij de PlayStation Meeting. We kennen de studio van de succesvolle inFAMOUS reeks op de PlayStation 3. En wat we dus een beetje verwachtte, hadden ze vannacht ook nog eens bevestigd: er komt een nieuwe inFAMOUS naar de PlayStation 4!

Geen inFAMOUS 3, maar inFAMOUS: Second Son. De naam duid op een andere richting in het universum van inFAMOUS. We hebben dan ook te maken met een nieuw personage, genaamd Delsin Rowe. Hij ontdekt zijn krachten, welke vuur en rook kunnen manipuleren, kort nadat hij een groepje mensen redde uit een brandend wrak.

inFAMOUS: Second Son speelt zich zeven jaar na de gebeurtenissen met Cole af. De wereld is veranderd. De regering controleert iedereen dusdanig dat er geen vrijheid meer overblijft. “Bio-terrorisme” is een dagelijkse gebeurtenis en iedereen die er dan ook maar mee te maken lijkt te hebben, wordt opgepakt. Zo willen ze op een moment ook Delsin oppakken, wat hij niet zomaar accepteert.

inFAMOUS: Second Son speelt zich af in Seattle en gedurende het spel zal je ook veel door de stad dwalen. De stad is met een dusdanig detail afgewerkt, wat enkel mogelijk is op de PlayStation 4. Benieuwd geworden? Check de onderstaande trailer, welke ook tijdens het event getoond werd:

inFAMOUS Second Son

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *