PS4 nieuws en geruchten

“Gaming PC’s altijd beter dan consoles” aldus Crytek

“Gaming PC’s altijd beter dan consoles” aldus Crytek

18 februari

Hoe goed consoles ook gaan zijn, ze zullen nooit de kracht of het niveau behalen dat gaming PC’s kunnen halen. Dat is wat Cevat Yerli, de man achter Crytek, vindt terwijl hij next-gen consoles vergelijkt met gaming PC’s. Crisis 3, van ontwikkelaar Crytek, staat deze week gepland voor een release.

Veel argumenten haalt hij echter niet van de plank. Het enige wat hij erover zegt is dat “een console van 500 euro nooit het niveau zal kunnen behalen van een high end gaming PC van 2000 euro.” Daarmee wil hij echter niet zeggen dat de PlayStation 4 500 euro gaat kosten. Hij heeft namelijk een NDA (non disclosure agreement) getekend, wat hem verbiedt om enige details over de PS4 (of Xbox 720) naar buiten te brengen.

Veel meer zegt hij er helaas niet over. Hij praat niet zijn mond voorbij met een bevestiging van bepaalde PS4 specs. Gelukkig hoeven we daar niet lang meer op te wachten. :)

Cevat Yerli (Crytek)

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *