PS4 nieuws en geruchten

Evolution toon Driveclub voor het eerst (video)

Evolution toon Driveclub voor het eerst (video)

21 februari

Geen MotorStorm, maar wel een andere nieuwe racegame van Evolution Studios: Driveclub. Tijdens de PlayStation Meeting wist de studio ons te verbazen met oog op detail en de ervaring, welke erg goed uit lijkt te pakken! Maak kennis met deze “sociale racer”…

Driveclub is een pure racer, eentje die misschien goed te vergelijken met een game als GRID of Project Gotham Racing. Driveclub is echter gefocust op het sociale stukje van gamen. Samen met vrienden kan je in een team racen tegen een ander team en challenges uitvoeren.

Driveclub wordt een first person racer. Dat wil zeggen dat het waarschijnlijk niet mogelijk is om de game in third person (camerastandpunt achter de auto) te spelen. Hiermee wil Evolution een ervaring neerzetten die zo realistisch is, dat je het gevoel hebt zelf echt in de auto te zitten.

Ongetwijfeld kunnen we binnenkort meer info en beelden verwachten, maar voor nu kunnen we het doen met de volgende trailer:

Driveclub

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *