PS4 nieuws en geruchten

Evolution sluit MotorStorm voor PS4 in de toekomst niet uit

Evolution sluit MotorStorm voor PS4 in de toekomst niet uit

1 maart

Dat de PlayStation 4 aangekondigd ging worden op 20 februari, was vrijwel zeker. De aanwezigheid van Evolution Studios bij de PlayStation Meeting beloofde ook veel goeds en veel ons hoopten dat het om een MotorStorm voor PS4 ging. Evolution gooide het met Driveclub echter over een andere boeg, maar sluit niet uit ooit nog eens een MotorStorm deel te maken voor de PS4.

Laat één ding duidelijk zijn: De huidige focus van Evolution gaat naar Driveclub en ervoor zorgen dat deze sociale race game een succes gaat worden op de PlayStation 4. En tja, geef ze eens ongelijk. Driveclub ziet er fantastisch uit en belooft echt wel een goede race ervaring te bieden. De verwachtingen van deze game zijn dan ook hoog en het is aan Evolution om die verwachtingen waar te maken.

Komt er dan zeker ooit een MotorStorm voor PS4? Nee, zeker is het niet. Ik denk persoonlijk dat dit een beetje afhangt van het succes van Driveclub. Als het een groot succes is, dan is Driveclub 2 een logischere stap dan een nieuw MotorStorm deel. We zullen echter gewoon moeten afwachten wat de toekomst ons brengt. Tot die tijd kunnen we lekker samen racen met Driveclub! :)

MotorStorm

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *