PS4 nieuws en geruchten

Eerste The Witcher 3 PS4 screenshots zijn indrukwekkend!

Eerste The Witcher 3 PS4 screenshots zijn indrukwekkend!

4 maart

Op de PlayStation Meeting was CD Projekt Red helaas niet aanwezig om hun nieuwe game The Witcher 3: Wildhunt te onthullen voor de PlayStation 4. Gelukkig werd een dag later alsnog de game bevestigd en kijken we sindsdien uit naar deze mooie open world RPG. En met deze screenshots, wordt het wachten alleen maar lastiger!

The Witcher 3: Wildhunt draait wederom om Geralt en deze keer is zijn queeste iets persoonlijker geworden. Hij zal zijn eigen geliefden moeten bevrijden terwijl de wereld wordt geterroriseerd door een donkere schaduw. Deze ogenschijnlijk simpele verhaallijn zal je volgens de makers zo’n 50 uur bezighouden. Dat is nog zonder de side quests mee te tellen. Deze zijn goed voor nóg eens 50 uur!

Dat alles met nog eens echte next-gen graphics, zoals de volgende screens wel laten zien. Dankzij de nieuwe RedEngine 3 weet CD Project Red deze indrukwekkende beelden te produceren. Aanschouw:

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *