PS4 nieuws en geruchten

EA heeft veel in petto voor PlayStation 4!

EA heeft veel in petto voor PlayStation 4!

2 maart

Als we EA’s CFO Blake Jorgensen moeten geloven, kunnen we de komende maanden veel verwachten van EA en wat er allemaal komen gaat voor de PlayStation 4. Jorgensen zegt namelijk dat we in de periode tot de E3 veel gaan horen over wat EA ons gaat brengen voor de PS4. Ben jij al benieuwd? Ik wel!

Details bracht de beste man helaas niet an het licht. Wel geeft hij aan dat ze bij EA erg onder de indruk zijn van de PlayStation 4, welke volgens hun zo’n 8 tot 10 keer zo krachtig is als de PS3. Hiermee zal het gaan lukken om vloeiende framerates van 60 FPS te realiseren met 1080p resolutie. Het verschil wat de PC versie en die op de PS3 of Xbox 360 liet zien met Battlefield 3, zal met Battlefield 4 niet aanwezig zijn.

Los van Battlefield 4 geeft Jorgensen ook toe bezig te zijn met een next-gen FIFA game, wat waarschijnlijk gewoon FIFA 14 gaat zijn. Laten we hopen dat de eerstvolgende aankondigingen niet te lang op zich laten wachten. :)

Battlefield 4

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *