PS4 nieuws en geruchten

Dino’s zijn terug met Primal Carnage: Genesis op PS4!

Dino’s zijn terug met Primal Carnage: Genesis op PS4!

27 maart

Tijdens de GDC, Game Developers Conference, zijn weer een aantal nieuwe PS4 games aangekondigd. Één hiervan is Prima Carnage: Genesis. De game haalt een toch alweer lang vergeten onderwerp weer boven water, namelijk de dinosaurus! Je zal echter niet met een T-Rex kunnen spelen. Het is namelijk “gewoon” een first person shooter… :)

Primal Carnage: Genesis is een vervolg op Primal Carnage, welke exclusief was ontwikkeld voor de PC. In tegenstelling tot de multiplayer gameplay waar het vorige deel op ingericht was, zal Genesis een game zijn met een verhaal en wellicht ook in single player te spelen is. Genesis zal draaien op de nieuwe Unreal Engine 4, welke een mooie demo heeft getoond tijdens

De game zal in de eerste instantie enkel op PSN uitkomen. Dit zal gebeuren in episodische releases, wat wil zeggen dat je telkens een stukje van het verhaal erbij koopt. Dit is al met eerdere games gebeurt, zoals The Walking Dead op PlayStation 3. Uiteraard wordt bij succes een retail release niet uitgesloten.

Tenslotte is er ook nog een teaser uitgegeven. Geen gameplay helaas, maar wel gerenderde beelden. Enjoy!

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

4 reacties

 1. Hi jordy,
  Ik heb eigenlijk een vraag..mijn zoon is 10 en wilt heel graag primal carnage op zijn playstation 4 spelen. Nu heb ik een abonnement op playstation plus gekocht incl opwaardeer kaartje maar wij zien nergens dat spel is het misschien nog niet uit? Ik hoop dat u ons verder kunt helpen want via google kunnen mijn vragen niet beantwoord worden Mvg Dunja en Mex.

 2. Rodayson /

  Beste jordy
  Mijn zoon is 10 jaar en hij wil graag weten op welke datum het spel uitkomt.

 3. Rodayson /

  Voor PlayStation 4

 4. Rodayson /

  Primal carnage

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *