PS4 nieuws en geruchten

Diablo 3 op PS4 offline speelbaar & meer details

Diablo 3 op PS4 offline speelbaar & meer details

1 maart

Voor veel was het een verassing dat Diablo 3 bevestigd werd voor een PlayStation 4 release. Nu, alweer een week later, zijn er wat meer details naar boven gekomen over de RPG. Details over de mogelijkheid om offline te spelen en ook over online cross-play met PC gamers.

Allereerst offline play. Zoals degenen bekend met Diablo 3 op de PC of Mac wel weten, is het niet mogelijk om de game offline te spelen. Er is te allen tijde een verbinding met internet nodig om op die manier het hackers onmogelijk te maken om te cheaten in het spel. Met de PS4-versie (en ook die voor de PS3) is dat wel mogelijk. Dit maakt het ook leuk om zonder invloeden van andere online spelers gewoon even offline multiplayer te spelen met vrienden, of gewoon lekker in je eentje natuurlijk. :)

Mocht je wel zin hebben om online te gaan met Diablo 3, verwacht dan geen spelers tegen te komen die op een PC of Mac spelen. Het is namelijk niet mogelijk om met cross-play met of tegen spelers van een ander platform dan PlayStation te spelen. Wellicht is het wel mogelijk om dit met PS3 gamers te doen, hoewel dit niet expliciet is bevestigd.

Speciaal voor de PlayStation 4 zal Diablo 3 waarschijnlijk opgepoetst worden. Ook zal het dus mogelijk zijn om in totaal met z’n vieren offline coöp te spelen. Genoeg reden om de Diablo 3 (nog een keer) voor de PlayStation 4 in huis te halen toch?

Diablo 3 PS4

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *