PS4 nieuws en geruchten

David Cage heeft zijn 3 volgende games al in zijn hoofd

David Cage heeft zijn 3 volgende games al in zijn hoofd

8 maart

We kenne allemaal wel Heavy Rain voor de PlayStation 3. De man die verantwoordelijk is voor dit pareltje van een game is David Cage van Quantic Dreams. Momenteel bezig met Beyond: Two Souls (ook voor PS3), maar al goed vooruitkijkende naar de toekomst, heeft hij al een goed idee hoe zijn volgende drie games eruit gaan zien.

Cage heeft gewoon zo’n brein wat ideeën niet los laat zodra deze binnendringen. Ook al is hij nu volop bezig met Beyond, als er een idee bij hem opkomt voor een volgende game, dan maakt hij hier bewust of onbewust meteen werk van. Tegen de tijd dat hij echt met de volgende game aan de slag kan gaan, is het idee al uitgegroeid tot een werkbaar concept.

Voorlopig hoeven we ons dus geen zorgen te maken over een inspiratieloze David Cage, want zoals het ernaar uitzien, zullen we nog lang mogen genieten van de mooie en vooral meeslepende verhalen die Quantic Dreams met haar games neerzet.

Wat de eerste game van Cage precies gaat zijn voor de PlayStation 4, dat is nog niet zeker. Er gaan al een tijdje geruchten over een PS4 game genaamd “Singularity”, vanwege een geregistreerd domein. Hier is echter nog niets van bevestigd. Waarschijnlijk omdat ze nu alle focus willen behouden op Beyond: Two Souls. En terecht. De game ziet er alvast geweldig uit! :)

David Cage (Quantic Dream)

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *