PS4 nieuws en geruchten

Cross-platform game Wonder Flick in 2014 naar PS4

Cross-platform game Wonder Flick in 2014 naar PS4

26 augustus

Level-5 heeft aangekondigd een ruim 1000-uur durende fantasy rpg te ontwikkelen voor de PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PS Vita, iOS en Android. Deze cross-platform game gaat Wonder Flick heten en werd door het bedrijf bekend gemaakt tijdens de Level-5 Vision persconferentie in Shinagawa. Voor de wat minder topigrafisch intelligente lezers onder ons; dit is een gebied in Tokio (met dank aan Maps).

De game krijgt gedeelde data op ieder platform, maar daarentegen zullen ze ieder exclusieve kerkers krijgen. Het wordt gepland, geproduceerd en geregisseerd door Level-5 baas Akihiro Hino, heeft muziek van componist Nobuo Uematsu (Final Fantasy), monsters ontworpen door Tokuzo Nagano (Professor Layton en Inazuma Eleven) en personages ontworpen door Nao Ikeda (Final Fantasy XIII).

WF-Announce-InitSpelers zullen hun eigen personages kunnen creëren en de omgeving verkennen met behulp van een kaart. Daarnaast kunnen ze steden bezoeken en verdwalen in kerkers. Ook is het mogelijk om speurtochten te ondernemen en monsters te verslaan.

Voor de PS4 zal spelen met een second screen mogelijk zijn met smartphones en tablets. De Xbox One ondersteunt second screens via Smartglass.

Wonder Flick gaat als eerste uitgebracht worden in november voor smartphones in Japan, als een gratis te spelen spel. Voor de consoles zal het in 2014 op de markt verschijnen. Wanneer er meer bekend over wordt gemaakt, brengen we jullie direct op de hoogte. Voor nu kun je in ieder geval genieten van een korte video-preview:

Merèll

Over Merèll  

Professionele danseres, voornamelijk te vinden in theaters. Werkt soms bij als verpleegkundige. Part-time game(ste)r. Full-time nier-/dialysepatiënte.

2 reacties

  1. Jordy

    Ik vraag me heel erg af in hoeverre deze game multiplayer zal bevatten. Het is in ieder geval geen MMORPG, maar met deze ambities (in connectiviteit) volledig single player lijkt me ook een beetje sterk…

  2. Psn games with free hacks

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *