PS4 nieuws en geruchten

Capcom: “Nieuwe Street Fighter zou ons te veel beperken”

Capcom: “Nieuwe Street Fighter zou ons te veel beperken”

4 maart

Tijdens de PlayStation Meeting kwam op een gegeven moment Capcom’s Yoshinori Ono naar voren om ons eerst een geschiedenisles te geven en vervolgens Deep Down te introduceren. Naast een indrukwekkende trailer was het ook meteen een technische demo, met dus enkel ingame beelden! Ono legt ons uit waarom er gekozen is voor een nieuwe franchise in plaats van een vervolg van een bestaande.

Ono geeft aan dat ze erg enthousiast waren over waar de PlayStation 4 toe in staat zou zijn dat ze zich niet wilden laten beperken door ervoor te kiezen om een vervolg te maken van een bestaande franchise als Street Fighter of Resident Evil. Hiermee sluit hij echter niet uit dat deze games ooit naar de PS4 zullen komen. Voor nu heeft Capcom echter gekozen om met Deep Down een compleet nieuwe game neer te zetten en zoveel mogelijk uit de PS4 te halen.

Laten we eerlijk zijn, Deep Down ziet er erg goed uit! Of de game uiteindelijk ook Deep Down gaat heten, is nog niet zeker. Voor nu is dat in ieder geval de werktitel. Ben je vergeten hoe de trailer eruit zag? Hier is hij nog een keer:

Deep Down

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

1 reactie

  1. Gee wieklilrs, that’s such a great post!

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *