PS4 nieuws en geruchten

Braid-bedenker kondigt The Witness aan

Braid-bedenker kondigt The Witness aan

21 februari

Sony is vastbesloten om van de PlayStation 4 het meest open platform te maken voor indie ontwikkelaars. Games zoals Braid kwamen al uit op de PS3 en ook de opvolger krijgt zijn portie originele games. De bedenker van Braid komt dan ook met een PS4 exclusieve game, genaamd The Witness.

The Witness is een puzzlegame welke zich afspeelt in een open wereld. De open wereld is neergezet in de vorm van een klein eiland en is volgepropt met allemaal puzzels. Het eiland is bewust klein gelaten, zodat je in iets meer dan een minuut van de ene naar de andere kant kunt gaan. The Witness is niet een lineaire game, maar geeft je de optie om te gaan en staan waar en wanneer je wil. Op die manier kan je de 25 uur aan puzzle gameplay op de manier spelen zoals jij dat wil.

Om een indruk te krijgen van de game en de puzzels, kan ik je het best adviseren om onderstaande trailer eens goed te bekijken. Een bijzondere game, waarvan ik benieuwd ben naar meer.

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *