PS4 nieuws en geruchten

Avalanche teaset next-gen screenshot van Mad Max?

Avalanche teaset next-gen screenshot van Mad Max?

14 februari

Je hebt van die game ontwikkelaars die het wel leuk vinden om de fans alvast een klein voorproefje te geven. Ook al is het soms veel te weinig om er iets over te kunnen zeggen. Avalanche Studios is hier één van. En dan met name mede-oprichter Christofer Sundberg…

In een eerder bericht wisten we al te vertellen dat de kans groot is dat Avalanche bezig is met een nieuw deel in de Just Cause reeks, waarschijnlijk Just Cause 3. Daarnaast ging ook het sterke gerucht dat ze bezig zijn met een Mad Max game. Nu heeft Sundberg in ieder geval bevestigd bezig te zijn met iets groots door een screenshot te plaatsen op Instagram:

Mad Max PS4

Om welke PS4 game het precies gaat, heeft Sundberg niet gezegd. Maar gezien de omgeving en het voertuig lijkt het toch wel heel erg op Mad Max. Daar komt bij dat hij het volgende bij de screenshot had gezet:

We’re making awesome games at #avalanchestudios! This year will be awesome! #yearoftheavalanche

Hier kunnen we meerdere feiten uit halen: 1) Avalanche Studios heeft meerdere games in ontwikkeling, welke hoogstwaarschijnlijk ook nog eens PS4 games zullen zijn en 2) dat één van die games dit jaar nog uit zou komen! De vraag is dus of de beste man zijn mond voorbij heeft gepraat of gewoon erg optimistisch is en de ontwikkeling van de games al als een feestje op zich ziet. Hoe dan ook, er staan mooie dingen te gebeuren bij Avalanche. Ik ben alvast erg benieuwd…

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *