PS4 nieuws en geruchten

Assassin’s Creed 4 komt naar PS4 + 2x trailer + screenshots

Assassin’s Creed 4 komt naar PS4 + 2x trailer + screenshots

3 maart

Er gingen al enkele dagen geruchten van een nieuwe Assassin’s Creed die ook nog eens de stap naar next-gen consoles als de PlayStation 4 zou gaan maken. En hoewel er morgen pas een officieel event is georganiseerd door Ubisoft over Assassin’s Creed, is het nieuws nu al bekend: Assassin’s Creed IV: Black Flag komt eraan! En ja, ook naar de PS4.

Zoals gezegd is het nog niet officieel bevestigd. Echter was er enkele dagen al een poster naar boven komen drijven van de game en zijn er nu ook nog eens twee trailers gelekt! De trailers zijn een beetje wat je gewend ben van de reeks en tonen veelbelovende actiemomenten. Deze keer in een piratenjasje. Assassin’s Creed IV: Black Flag brengt je namelijk terug in de tijd naar de piraten. In de game maak je kennis met Edward Kenway, een piraat opgeleid door een assassin. En andere piraten kennen hem ook…

Anyways, genoeg gelezen dacht ik zo. Hierbij de twee trailers en daaronder nog wat screenshots!

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *