PS4 nieuws en geruchten

Wordt The Last Guardian een PS4 game?

Wordt The Last Guardian een PS4 game?

14 februari

Kennen jullie de bijzondere PS2 games ICO en Shadow Of The Colossus nog? Niet iedereen heeft deze pareltjes van games gespeeld, maar bij veel gamers worden ze als erg bijzondere games aanschouwd. Van dezelfde makers is ook al een tijdje The Last Guardian in ontwikkeling. Rond deze game was het lange tijd stil, tot nu…

De bedenker van The Last Guardian, ene Fumito Ueda, heeft namelijk na lange tijd van stilte rondom de game iets van zich laten horen. Hij heeft namelijk bevestigd dat de game nog steeds in ontwikkeling is! Voor geïnteresseerden is dit een pak van het hart. Een lange periode van stilte is namelijk normaal gezien niet een positief signaal als het gaat om de levensvatbaarheid van een game.

Ueda zelf is echter niet meer werkzaam onder de vlag van Sony, maar is wel als freelancer nauw betrokken bij de ontwikkeling van The Last Guardian. Gezien hij niet meer rechtstreeks onder Sony werkt, heeft hij echter niet zoveel meer te zeggen over de mate van communicatie over de game. Het is aan Sony om te bepalen welke informatie naar buiten wordt gecommuniceerd en wat niet. Ueda zegt dat we onze ogen open moeten houden voor een aankondiging van Sony zelf.

Is dit toeval? Dat we vlak voor een ogenschijnlijk enorm Sony event iets te horen krijgen over een game waar al een te lange tijd geen woord over is gerept? Het lijkt me eerder goede marketing dan een toevalstreffer en als dat zo is, dan kunnen we op 20 februari ook verwachten meer details over The Last Guardian te weten te komen. Wellicht zelfs dat de ontwikkeling de switch heeft gemaakt naar de PlayStation 4! Maar dat is slechts speculatie, hoewel het helemaal niet verkeerd zou klinken… :)

The Last Guardian

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *