PS4 nieuws en geruchten

Wordt Just Cause 3 PS4’s eerste launch game?

Sony mag dan wel helemaal niets officieel loslaten over de opvolger van de PlayStation 3, dat wil niet zeggen dat andere mensen uit de gameindustrie dat ook niet doen! Zonder in detail te treden heeft de baas van Avalanche Studios zicht uitgelaten over het volgende deel van Just Cause. Deze zou namelijk uitermate geschikt zijn voor de volgende generatie consoles!

Dat is nog niet het enige. De ontwikkelaar heeft ook al flink uitgebreid op het gebied van mensen in zowel het kantoor in Stockholm als in New York met als enige reden een goede voorbereiding op de volgende generatie consoles, waar de PlayStation 4 een onderdeel van zou zijn.

Just Cause 3, zoals de game waarschijnlijk zal gaan heten, zal in ieder geval niet meer uitkomen in 2012. Dat is bevestigd door Avalanche. Het wordt dus sowieso een release in 2013 op zijn vroegst, en laat nou de Orbis, zoals de PlayStation 4 door Sony intern zou worden genoemd, volgens de geruchtenmolen ook een release gepland hebben in 2013!

Natuurlijk blijft het voor nu allemaal speculatie, maar totdat Sony met bevestiging of officieel woord komt, hebben we niet veel keus. :)

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *