PS4 nieuws en geruchten

Wordt Batman Arkham 3 binnenkort onthuld?

Wordt Batman Arkham 3 binnenkort onthuld?

8 maart

Als je een fan bent van goede actiegames, dan heb je vast wel eens Batman: Arkham Asylum of Batman: Arkham City gespeeld. Deze goedgewaardeerde games van Warner Games zouden wellicht binnenkort een derde deel onthuld kunnen krijgen. Hopelijk wordt er met de onthulling ook duidelijkheid gebracht over een mogelijke PS4 release van Batman Arkham 3…

Dat er een vervolg in de maak was, had Warner al reeds bevestigd. Ongeveer een maand geleden was er gezegd dat we een onthulling konden verwachten over twee á drie maanden. Nu is er door een paar fans ontdekt dat er wat vreemds gaande was op de Batman Facebook pagina’s. Zo was de officiële Batman: Arkham Asylum pagina verwijderd van Facebook. Daarnaast werd de pagina van Batman: Arkham City hernoemd naar “Batman Arkham”, verwijzende naar een enkele pagina voor de hele reeks, wat misschien wel een trilogie zou kunnen worden.

Waarschijnlijk hadden ze bij Warner geen zin om drie Facebook pagina’s bij te gaan houden, als ze het ook met eentje konden oplossen. :) Hoe dan ook, een Batman Arkham 3 komt er sowieso. Ook gaat er een gerucht dat Rocksteady Studios, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor de eerste twee games, niet dit volgende deel aan het ontwikkelen is. Daarnaast zou Batman Arkham 3 zich afspelen vóór de eerdere delen, en dus een prequel zijn.

De titel is echter (nog) niet in verband gebracht met de PlayStation 4. De kans is wel groot dat het een nextgen game gaat zijn, en dan kan een PS4 release natuurlijk niet uitblijven. Laten we hopen dat er snel duidelijkheid komt hierover.

Batman Arkham

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *