PS4 nieuws en geruchten

The Witcher 3 in de maak voor PS4? (video)

The Witcher 3 in de maak voor PS4? (video)

9 februari

The Witcher is een actie RPG reeks die vooralsnog enkel op de PC en Xbox 360 uit is gekomen. Nu is er goede reden om te geloven dat het volgende deel in de reeks, The Witcher 3, ook naar de PlayStation 4 zal komen. Ontwikkelaar CD Projekt RED zou namelijk gezegd hebben dat het volgende deel uit zal komen op “alle high end platforms”, waar logischerwijs de PlayStation 4 er eentje van zal zijn.

The Witcher 3 is alweer enige tijd in ontwikkeling, wat de reden is dat de ontwikkelaar ook wel iets meer kwijt wilde over de game zelf. Zo zou het derde deel voor het eerst free roaming zijn in een open wereld, zoals we ook zagen gebeuren van The Elder Scrolls V: Skyrim. Dat is nog niet het enige. De wereld zou uiteindelijk zo groot zijn, dat je op een rennend paard nog steeds 40 minuten nodig hebt om van het ene uiteinde naar het andere uiteinde van de wereld te komen. In vergelijking met Tamriel zou de wereld in The Witcher 3 zo’n 20% groter zijn.

Of The Witcher 3 uiteindelijk ook daadwerkelijk een PS4 release zal kennen, valt nog te bezien. Het ziet er vooralsnog goed uit! Mocht je nog geen indruk hebben van de game, dan is hieronder een trailer te zien:

The Witcher 3

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *