PS4 nieuws en geruchten

“The Last Guardian al langer een PS4 titel”

“The Last Guardian al langer een PS4 titel”

15 februari

Gisteren werd na lange tijd de stilte rondom de culttitel The Last Guardian verbroken door de bedenker van de game Fumito Ueda. Hij gaf aan dat de game nog steeds in ontwikkeling is, maar dat het niet aan hem maar aan Sony is om er officieel mee naar buiten te komen. Nog voordat Sony deze kans krijgt, komt Ueda met nóg meer info naar buiten: The Last Guardian zou voor de PlayStation 4 in ontwikkeling zijn!

Voor de beste man zelf is dit natuurlijk niet iets wat hij pas te horen heeft gekregen. Hij zegt namelijk dat The Last Guardian al heel lang in ontwikkeling is voor de Orbis, zoals hij braaf de PlayStation 4 nog noemt. Hoewel dit in het begin voor wat problemen zorgde in de ontwikkeling, is uiteindelijk definitief ervoor gekozen The Last Guardian klaar te maken voor een PS4 release.

Tenslotte geeft Ueda aan dat het niet zijn beslissing was om The Last Guardian naar de PlayStation 4 te halen. Dit was puur Sony’s beslissing en gezien hij zelf nu als freelancer actief is voor Sony, zal hij wel iets minder in te brengen hebben. Hij verwijst wel naar een aankondiging omtrent de game die binnenkort zou moeten plaatsvinden. Hoe binnenkort? Waarschijnlijk over vijf dagen. ;)

The Last Guardian

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *