PS4 nieuws en geruchten

Square-Enix teaset Final Fantasy Versus XIII met… parfum

Square-Enix teaset Final Fantasy Versus XIII met… parfum

19 februari

Onlangs werd er na lange tijd weer eens gesproken over die Final Fantasy die al zo lang in ontwikkeling is: Final Fantasy Versus XIII. Hierbij ging het gerucht dat de game exclusief naar de PlayStation 4 zou komen. Nu is het niet een neoGAF gebruiker die naar buiten komt over de game, maar iemand van Square-Enix zelf!

Het is echt een cryptische tease die de general manager van Square-Enix merchandise achterlaat op Twitter. Hij tweet namelijk als enige tekst “Prince” in het Japans en plaatst daarbij een afbeelding van een parfumflesje met de naam “Noctis”. Deze beide gecombineerd vormt de naam Prince Noctis, wat de hoofdpersoon is in Final Fantasy Versus XIII. Zie hieronder de tweet van de beste man:

Prince Noctis

Veel is het niet, maar daar staan Japanners wel vaker om bekend. Met de minste informatie laten ze de fans lekker speculeren over wat er gaat komen. Feit blijft wel dat er voor het eerst sinds lange tijd weer vanuit een officiële hoek iets gesproken wordt, ook als is het maar één woord met afbeelding. En de timing hiervan is misschien ook wel heel specifiek gekozen, gezien morgen de PlayStation Meeting plaatsvindt. Wellicht een bevestiging van exclusiviteit voor de PlayStation 4 met daarbij de bekendmaking van een release datum? Tijd zal het leren.

Final Fantasy Versus XIII

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *