PS4 nieuws en geruchten

Sony toont drie nieuwe games op 20 februari?

Sony toont drie nieuwe games op 20 februari?

6 februari

Inmiddels komt 20 februari steeds dichterbij en logischerwijs draait de geruchtenmolen nog op volle gang. Want wat gaat Sony ons precies laten zien de 20ste? Als we de geruchten moeten geloven, wordt niet alleen de PlayStation 4 getoond, maar zullen er ook minimaal drie PS4 games tentoongesteld worden!

Het gerucht start bij Ged Talbot, voormalig werkzaam als lead designer bij Bizarre Creations, die onder andere verantwoordelijk is voor de arcaderacers Project Gotham Racing en Blur. De beste man zou zijn begonnen bij de mensen van Evolution Studios, ook wel bekend van de MotorStorm reeks en zou ook enkele mensen mee hebben genomen van Bizarre. Volgens het gerucht zijn ze bezig met een next-gen racer, die in de loop van het project zelfs een keer het label “Gran Turismo” opgeplakt kreeg. Dit viel echter niet in goede aarde bij Sony Japan, waardoor de naam inmiddels gewijzigd is naar iets onbekends.

Daarnaast zou er ook een spirituele opvolger in de maak zijn door Ivory Tower, een studio die voornamelijk bestaat uit ex-werknemers van Eden Games. Ook deze racer zou uiteraard klaargestoomd worden voor de volgende generatie consoles.

Tenslotte zal ook Guerilla Games ons verassen met een nieuwe titel, welke waarschijnlijk geen verassing zal zijn en zal uitmonden op Killzone 4. Het zou pas echt een verassing zijn als het om iets totaal anders blijkt te gaan…

http://www.eurogamer.nl/articles/2013-02-06-gerucht-sony-onthult-tal-van-nieuwe-games-op-20-februari

http://www.vg247.com/2013/02/06/ps4-watch-next-gen-racer-killzone-studio-projects-to-debut-february-20th/

Killzone

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *