PS4 nieuws en geruchten

Quantic Dream bezig met Singularity voor PS4?

Kleine details kunnen soms de grootste geruchten op gang brengen. Of het hier ook om een klein detail gaat, mag je zelf beoordelen. Feit is dat Quantic Dream, de veelgeprezen ontwikkelaar van PS3 games als Heavy Rain en binnenkort ook Beyond, een domein heeft geregistreerd welke mogelijk de titel zou kunnen verklappen van hun eerste game voor de PlayStation 4: Singularity.

Het domein wat Quantic Dream namelijk heeft geregistreerd is singularityps4.com. Dit domein valt goed in het rijtje van domenen welke ze voor hun eerdere games hebben geregistreerd: heavyrainps3.com en beyondps3.com. En dat is gelukkig niet het enige. De term “singularity” is waarschijnlijk afkomstig van het boek “The Singularity Is Near”, wat volgens David Cage de inspiratie geweest is voor hun indrukwekkende technische demo Kara.

Of de game uiteindelijk ook daadwerkelijk Singularity gaat heten, schijnt niet bepaald voor de hand te liggen. De naam is namelijk al eerder gebruikt voor een shooter uitgegeven door Activision en op de naam rust dus ook een trademark in het bezit van de uitgever.

Tot slot nog even een klein detail over iets anders dan de nieuwe game van Quantic Dream. Namelijk het tweede stukje uit de domeinnaam singularityps4.com, namelijk het “ps4” stukje. Het mag dan voor iedereen wel voor de hand liggen dat de volgende PlayStation daadwerkelijk PlayStation 4 gaat heten, tot zover is er nog geen officieel woord over gezegd en is dus nog niets zeker.

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *