PS4 nieuws en geruchten

Krijgt PS4 wereldwijde release in oktober? En kost 300 pond?

Krijgt PS4 wereldwijde release in oktober? En kost 300 pond?

4 april

De PlayStation 4 mag dan wel lang en breed aangekondigd zijn, toch zijn er nog genoeg vragen. Details over bijvoorbeeld de PS4 release zijn nog steeds onzeker. Gelukkig hebben we in dat geval altijd de mooie geruchtenmolen, die ook deze keer weer leuke “nieuwtjes” biedt.

Zoals de titel van dit bericht al zegt, gaan de geruchten deze keer over de PS4 prijs en de release. Want als we de Amerikaanse winkelketen Gamestop moeten geloven, zal Sony dit jaar nog een wereldwijde PS4 release plannen. Deze “aankondiging” kwam tussen neus en lippen van de Vice President van Gamestop Michael Hogan tijdens een persconferentie. Hierbij gaf hij aan dat hij wist dat Sony in 2013 een wereldwijde PS4 release plant, maar nog niet wist hoe Microsoft hierop zou reageren. Weet hij iets wat wij niet weten..?

Maar goed, dat was dus een uitspraak van iemand die niet direct betrokken is bij de PlayStation 4. De volgende komt van niemand minder dan Andrew House, CEO of Gaming bij Sony. In een interview met UK tabloid The Sun, heeft hij gepraat over de PS4 en de missie van Sony. Zo zal de PlayStation 4 ook meer vrouwen aan moeten trekken om op die manier een breder publiek te krijgen en niet allemaal shooters moeten serveren. En dat allemaal zonder de PS4 roze te verven. :)

De meer interessante uitspraak had betrekking tot de PS4 release en de prijs. Zo zou House hebben gezegd dat de console gepland staat voor een release in oktober en zal de prijs 300 pond zijn! Het blijft echter wel een controversiële krant, wat de uitspraken dus enigszins in twijfel trekt. Vooralsnog zal dit dus bestempeld worden als een gerucht. Maar het zou toch wel erg fijn zijn als dit waar zou zijn… :)

Andrew House

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

1 reactie

  1. Inspiring life quotes are available here on the mentioned portal. Get life quotes and these quotes are the best.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *