PS4 nieuws en geruchten

“PS4 controller zeker van touch, geen Share button”

“PS4 controller zeker van touch, geen Share button”

13 februari

Een bron van VG247.com schijnt meer informatie over de PS4 controller naar buiten gebracht te hebben. Deze informatie bevestigt zowel als ontkracht eerdere geruchten die we hebben gehoord omtrent de controller van de PlayStation 4: de mogelijke DualShock4. Zo zegt de bron de touch te kunnen bevestigen, maar de Share button niet.

Het touchpad is dus bevestigd en zal te vinden zijn op de voorkant van de PS4 controller. Gezien zowel de Start als Select knop ruimte moeten maken voor dit touchpad, kunnen we ervan uitgaan dat deze te vinden zal zijn op het midden van de controller. Wat de vorm betreft, zal de PS4 controller erg lijken op de DualShock3 die we gewend zijn. Wel is er gewerkt aan de L2- en R2-knoppen, zodat deze beter geplaatst en gevormd zijn.

Dezelfde bron wist VG247 ook te vertellen dat de controller geen Share-button of functie zal hebben. Wellicht dat de geruchten omtrent de functie wel waar zijn, maar dat hiervoor gewoon geen knop in leven is geroepen op de DualShock4.

Wederom blijft het wachten op de PlayStation Meeting op 20 februari, waarbij we hopelijk antwoord krijgen op al deze vragen omtrent de PlayStation 4.

PS4 controller

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *