PS4 nieuws en geruchten

“PlayStation 4 prijs gaat nog geen 350 euro zijn”

“PlayStation 4 prijs gaat nog geen 350 euro zijn”

18 februari

Dit zijn van die details die vooral voor ons consumenten heel interessant zijn om te horen. En hoewel het nog steeds om een gerucht gaat, gezien Sony waarschijnlijk pas woensdag met deze details gaat komen, hebben we goede hoop dat de PlayStation 4prijs heel gunstig gaat zijn voor onze portemonnee!

Ene Murad Ahmed van de Britse krant The Times wist de gebruikers van neoGAF namelijk flink te verrassen door een concreet bedrag te noemen wat de mogelijke prijs moet gaan zijn voor de felbegeerde PlayStation 4. Volgens Ahmed zal de prijs in het Verenigd Koninkrijk op de 300 pond liggen. Dat is omgerekend nog geen 350 euro! Hoewel dat natuurlijk niet weinig geld is, ligt de prijs toch aanzienlijk lager dan die van de PlayStation 3 bij de release. Met een adviesprijs van 600 euro zou de PS4 prijs zo’n 42% lager liggen de PS3 release prijs.

Natuurlijk is de prijs een essentieel detail voor de aankoop van een nieuwe console als de PlayStation 4. Maar met een prijs die zoveel lager ligt dat velen zouden verwachten, zal de drempel toch aardig laag liggen voor de consument om een PS4 te kopen. Of dit een “vanaf-prijs” gaat zijn en er dus meerdere versies uit zullen komen van de PlayStation 4 of dat dit een vaste prijs is, is op dit moment nog allemaal niet duidelijk. Laten we hopen op meer details tijdens de PlayStation Meeting aanstaande woensdag. Ik houd jullie op de hoogte!

PlayStation

Jordy

Over Jordy  

Oprichter van PS4blog.nl en hardcore gamer. Naast fanatieke gamer werkzaam in de online retail branche en samenwonend vader van twee zoons en een dochter.

Laat jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *